Ons assortiment

HUISBEREIDE GERECHTEN

Van kopvlees tot quiches, van vol-au-vent tot pancetta, in onze slagerij maken wij alles voor u! Huisbereide producten betekent maatwerk. Gezonde, lokale ingrediënten, pure smaken en controle over de gebruikte allergenen, zijn slechts enkele voordelen.

CULINAIRE RASSEN

Bij ons vindt u geen commercieel vlees uit industriële stallen. Slagerij Den Eeuwigen Beenhouwer kiest resoluut voor kwaliteit. Zowel ons vers vlees en onze charcuterie, de bereidingen, tot en met het gehakt. Alles vertrekt van 100% culinair vlees.

EIGENHANDIG VERSNEDEN

Kippen, runderen, varkens,… in onze slagerij komt alles toe op karkas. Hierdoor hebben wij optimale controle over de kwaliteit van het vlees. Bovendien kunnen we alles versnijden naar wens van onze klant,zoals u het wilt.

Onze passie voor voeding

ONZE LEVERANCIERS.

Wij gaan jaarlijks op bezoek op de boerderij om de levenswijze van de dieren en de voeding te inspecteren. Hoe beter het leven van het dier hoe beter de smaak en kwaliteit van het vlees. In onze ogen zijn onze boeren geen leveranciers maar partners waarmee we samenwerken voor een betere toekomst.

Eerlijke informatie

wij beantwoorden al uw vragen!

De beste bereidingswijze? Hoe oud worden onze varkens? Hoeveel plaats hebben onze kippen? Wat zit in onze hespenworst? Vraag het, wij antwoorden graag.