Onze blogs

Tafelklap op bezoek bij Livar

Het verhaal van Justine start in het Sint-Bavohumaniora in Gent. Tijdens haar vakantiejob bij slagerij Renmans ontdekte ze haar passie voor vlees.

onze reviews
Jonathan Zic
Jonathan Zic
15:21 16 Mar 18
Ik zocht lang achter een slagerij die niet zomaar bewerkt vlees inkocht en verkocht, maar ene waar de karkassen nog... naar binnen gedragen werden om zo helemaal zelf te worden verwerkt tot (h)eerlijke creaties. Vandaag denk ik mijn beenhouwerij gevonden te hebben! Hier vind ik alles traditioneel gemaakt door 2echte vakmensen die respect hebben voor de stiel. Tip: bestel hier zeker eens een tapasschotel!read more
Jan Mertens
Jan Mertens
11:49 08 Feb 18
Kwaliteitsvlees met respect voor het dier. Beenhouwers onderlegd in de stiel, die respect voor traditie combineren met... innovatie. Een passie die zich duidelijk vertaald in het eindproduct, en dat smaak je!read more
Jean Paul Mertens
Jean Paul Mertens
08:29 16 Oct 16
Eerlijke ambachtelijke slager, heerlijke specialiteiten en charcuterie van eigen makelij.
See All Reviews